Начин на работа

Дружество ”ИМОТИ – ВАРНА“, ЕИК:103908903,  със седалище гр. Варна и адрес: гр. Варна, ж.к. ”Дружба”, бл.5, вх.А, ап.4, тел.: 052/ 608120, мобилен тел.: 0897/90 42 49, e-mail: imoti_varna@abv.bg е администратор на лични данни. Ползвайки нашият сайт imoti-varna.bg, Вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност и политика за опазване на личните данни, както и с това, Вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от Дружество „ИМОТИ- ВАРНА“. Моля, не използвайте сайта ни и не ни предоставяйте никаква информация,  ако имате несъгласия или забележки с Декларацията ни за поверителност и политика за опазване на личните данни. 

Подробно с Декларация за поверителност и политика за опазване на личните данни можете да се запознаете   ТУК. 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ПОЛУЧАВАТ НАЙ-ДОБРОТО!

 

Девизът на АГЕНЦИЯ „ИМОТИ ВАРНА“  е НАШИТЕ КЛИЕНТИ ПОЛУЧАВАТ НАЙ-ДОБРОТО!  От високо подготвеният екип на агенцията ще получите персонално внимание, истинска защита на вашите интереси, пълна правна подкрепа, най-добрите имоти на най-добрите цени! Ние печелим своите пари, като наистина даваме НАЙ-ДОБРОТО на своите клиенти.

 

ДОГОВОР ЗА ПОСРЕДНИЧЕСТВО

 

Задължително първоначално условие за нашата съвместна работа (независимо дали сте продавач, купувач, искате да наемете или отдадете под наем) е сключването на договор за поръчка, с който Вие като клиент стриктно си гарантирате правата, а ние като посредник евентуалните вземания при реализиране на някакъв вид сделка. В нашите договори няма двусмислени клаузи и поставени правни капани, напротив – всичко е максимално опростено и ясно! Вие заплащате комисионно възнаграждение само при реализирана сделка с наша помощ.

Ако сте купувач, с примерен договор можете да се запознаете тук , а ако сте продавач- тук.

 

 

ЛИЧНИ ДАННИ И ПОЛИТИКА ЗА ТЯХНОТО ОПАЗВАНЕ

 

АГЕНЦИЯ ИМОТИ ВАРНА“ ООД е Администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни“ при Комисията за защита на личните данни под № 257226. При работа с клиенти се събират лични данни с оглед на попълване на задължителните реквизити по договора за посредничество, съгласно Закона за задълженията и договорите (този договор е задължителен за нашата съвместна работа и гарантира Вашите интереси като клиенти). Всички лични данни на нашите клиенти са строго конфиденциални и обслужват само нашата съвместна дейност, целяща осъществяване на желаната от клиентите сделка с недвижим имот.

 

ТАКСИ И КОМИСИОННИ

АГЕНЦИЯ „ИМОТИ ВАРНА“  взема комисионно възнаграждение от своите клиенти-купувачи и продавачи. Считаме, че това е по-честния, а и категорично по-изгодния вариант за нашите клиенти-и продавачи и купувачи! Всички знаем, че безплатно (без комисионни) е само сиренцето в капана за мишки. Комисионно възнаграждение при покупка или продажба на имот –  3% от окончателно договорената стойност на имота, но не по-малко от 300евро.  Комисионните се плащат при сключване на предварителния договор за продажбата на имота, а когато такъв не се сключва- в деня на изповядване на сделката при нотариус.

Комисионно възнаграждение при наемане на имот – половината от първия наем. Плаща се при подписването на наемния договор.

 

КРЕДИТИРАНЕ

 

„АГЕНЦИЯ ИМОТИ ВАРНА“ ООД има сключени договори с водещите банки в страната, като консултира своите клиенти и им оказва пълно съдействие при нужда от получаване на кредит.